Onko tässä maailman vaarallisin polkupyörä?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Polkupyörä on sitten keksimisensä kehkeytynyt monen ihmisen suosikkikulkupeliksi. Tavanomaisesti lihasvoimalla kulkeva vekotin on nyt tuunattu aivan uuteen uskoon. Brittiläinen Colin Furze nimittäin kiinnitti vanhaan mummopyörään suihkumoottorin.

Lopputulos on vähintäänkin mielenkiintoinen. Pelottavan näköinen kapistus kulkee jopa 80 kilometriä tunnissa. 32-vuotias putkimies päätti silti kokeilla suihkumoottorilla varustettua pyöräänsä ilman mitään suojavarusteita.

20130616-151058.jpg

Tästä onkin syntynyt puhdasta YouTube-kultaa, sillä video miehen kokeilusta on erittäin viihdyttävää katseltavaa. Furze on aiemminkin hämmästyttänyt omituisilla keksinnöillään. Daily Mail -lehden mukaan mies on muun muassa kehitellyt kaasulla kulkevat lastenrattaat, joiden huippunopeus on 85 kilometriä tunnissa.