Serena Williams säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennistähti Serena Williams julkaisi vastikään Twitter-seuraajiensa kauhistukseksi kuvan loukkaantuneesta nilkastaan, joka oli otoksessa turvonnut tunnistamattomaksi. 31-vuotias tennistähti on sittemmin nähty myös tyylikkäämmissä kuvissa.

Nyt Serena on päässyt lekottelemaan myös rannalla, sillä hänet kuvattiin eilen ystäviensä kanssa Miami Beachilla bikineissä. Neitokainen tilasi ruoaksi pizzaa, joten kovin tiukalla kuntokuurilla hän ei taida parhaillaan olla.

Vuonna 1995 tennisuransa aloittanut Serena myöntää lehden haastattelussa, että on edelleen epävarma kehostaan, koska se ei edusta perinteistä hoikkaa naiskauneutta. Tähti tunnustaa joutuvansa edelleen teeskentelemään itsevarmaa astuessaan esimerkiksi punaiselle matolle paljastavassa asussa. Hän joutuu tarkkailemaan painoaan, jotta se ei lähde nousuun. Neito ei kuitenkaan aio viettää elämäänsä dieetillä.