Uutuuskeksintö tuleville isille – voivat tuntea vauvan potkut

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Odottavien äitien kumppanit voivat tuntea jäävänsä ulkopuolisiksi raskauden aikaisista jännittävistä tapahtumista. Nyt miehille suunnattu uutuuskeksintö mahdollistaa sen, että myös tuleva isä kykenee tuntemaan syntymättömän lapsensa potkut ja liikkeet.

20130616-154108.jpg

Huggies-vaippayhtiön luomassa keksinnössä on kaksi eri vyötä. Toinen vöistä kiedotaan odottavan äidin mahan ympärille ja toinen miehen keskivartalolle. Naisen vyössä olevat anturit siirtävät liikkeet miehen vyöhön, jolloin myös isä tuntee lapsensa liikkeet.

Uutuustuotteesta julkaistulla YouTube-videolla näkyy, kuinka isät kokevat lapsensa liikkeet erittäin liikuttavina. Vielä ei ole selvää, milloin Huggiesin vyöt saapuvat laajempaan levitykseen, Daily Mail -lehti kertoo. Vöitä kehitettiin neljän kuukauden ajan asiantuntijoiden avulla.