Nerokas ohje: Näin viikkaat paitasi kahdessa sekunnissa

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Moni tuskailee pyykkien pesemisen jälkeen vaatteiden takaisin kaappiin viikkaamisen kanssa. Nyt eräs YouTube-käyttäjä on reagoinut näiden ihmisten tuskaan julkaisemalla videon, jolla hän neuvoo, miten lyhythihaisen paidan voi viikata ainoastaan kahdessa sekunnissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

DaveHax-nimellä esiintyvä käyttäjä selittää videossa yksityiskohtaisesti, kuinka paita saadaan salamannopeasti siistiin pinoon. Matemaattisella tarkkuudella etenevä mies lähtee selittämään viikkausprosessia kolmen eri tartuntakohdan avulla. Hämmentävän tehokkaalta vaikuttavan taktiikan kerrotaan pätevän kaikkiin lyhythihaisiin paitoihin aina t-paidoista poolopaitoihin.

Tehokas viikkaamistekniikka vaatinee hieman harjoittelua, mutta sen osatessaan pyykkien paikoilleen asettelu sujuu varmasti kuin unelma. Supertehokkaaseen viikkamiseen ei tarvita mitään muita apuvälineitä kuin tasainen viikkaamisalusta. Moni onkin ottanut vaariin kahden sekunnin viikkaamistekniikasta, sillä YouTube-videota on käyty muutaman päivän aikana katsomassa jo lähes 360.000 kertaa.