Uskomaton missisotku: Voittaja ei edes osallistunut kilpailuun!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Äskettäin maailmalla kohuttiin kanadalaisten missikisajärjestäjien kömmähdyksestä, kun Miss Kanadaksi kruunattiin vahingossa väärä kaunotar. Nyt Iso-Britanniassa hämmästellään hieman erilaista missisotkua, jossa kisan hävinnyt neitokainen loppujen lopuksi kruunattiinkin missiksi.

21-vuotias Marie Star oli osallistunut Miss Leicester -kisoihin, The Sun -lehti uutisoi. Leicesterin yliopistossa opiskeleva kaunotar ei kuitenkaan voittanut itselleen Miss Leicester -titteliä. Sen sijaan kaunotar voitti omaksi yllätyksekseen aivan eri kaupungin missitittelin.

Kyseessä oli Miss Peterboroughin arvonimi, joka päätettiin antaa Marielle järjestäjien kuultua, että hän on alunperin kotoisin Peterboroughista. Valintaan saattoi tietenkin vaikuttaa myös se, ettei yksikään neitokainen osallistunut Peterboroughin missikisoihin. Näin Marie Starista tuli varmasti ensimmäinen missi, joka voitti missikisat, joihin hän ei edes osallistunut.