Hypnoterapeutti: Rinnat suuremmaksi ajatuksen voimalla

Lifestyle Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jos omat rinnat tuntuvat liian pieniltä, niitä voi nykypäivänä suurentaa esimerkiksi plastiikkakirurgian avulla. Eräs hypnoterapeutti kertoo nyt keksineensä vaihtoehdon, joka ei vaadi veitsen alle menemistä. Hänen mukaansa rintoja saa suuremmaksi myös ajatuksen voimalla.

Brittiläinen Zack Polanski kertoo, kuinka nainen voi suurentaa omia rintojaan vain ajattelemalla niitä. The Sun -lehden haastattelussa ollut mies selittää, kuinka hän uskoo uuden metodinsa suosion kasvavan räjähdysmäisesti sen riskittömyyden johdosta. Polanskin mukaan rintojen ajatuksen voimalla suurentaminen pohjautuu alitajunnan toimintaan.

Hypnoterapeutti perustelee teoriaansa sillä, että ajattelemalla ideaalia rintojen kokoa naisen alitajunta saisi aikaan rintojen kasvua. Polanski selittää, että alitajunta säätelee myös fyysisiä toimintojamme, ja että hän kykenee hypnoosin aikana pyytämään naisen aivoja erittämään rintojen kasvuun tarvittavia hormoneja. Hypnoterapeutti suositteleekin pienirintaisuudesta eroon pyrkiviä naisia kuvittelemaan päivittäin itselleen isommat rinnat.

– Alitajuntamme tietää miten pyörittää kehojamme paremmin kuin me. Minä periaatteessa pyrin hyödyntämään alitajuista prosessia tehdäkseni muutoksia kehoon. Emme tarkalleen tiedä mikä muuttuu alitajunnan monimutkaisuuden takia, Zack Polanski selittää lehdelle.