Jack Nicholson raivostui – heitti toimittajan ulos koripallopelistä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen julkkistoimittaja Maria Menounos on tehnyt uraa muun muassa Access Hollywood ja Today -ohjelmien juontajana, sekä näyttelijänä Tuho-osasto ja Entourage -sarjoissa. Neitokainen juhlisti äskettäin näyttävästi 35-vuotissyntymäpäiväänsä.

Nyt kaunotar on kertonut yllättävästä kohtaamisestaan Hollywood-legenda Jack Nicholsonin kanssa. Konkarinäyttelijän tiedetään olevan kiven kova LA Lakers -koripallojoukkueen kannattaja, ja mies nähdäänkin harvasen päivä seuraamassa joukkueen pelejä. Menounoksen ja Nicholsonin näkemykset parhaasta koripallojoukkueesta eivät kuitenkaan mene aivan yksiin.

The Boston Celtics -joukkuetta fanittava neitokainen nimittäin kertoi Conan O’Brienin haastattelussa, että Nicholson heitti hänet pihalle taannoisesta Lakers-pelistä. Julkkistoimittaja oli istunut kentän laidalla Celtics-paita yllään. Vähän ajan päästä hänet kuitenkin saatettiin pois katsomosta.

– Kyhnötän jollain käytävällä, ja yhtäkkiä Jack Nicholson tulee vessasta, ja hän on ihan että ”Hah hah hah…” Hän sai heitettyä minut pihalle! Kuulin myöhemmin, että hän soitti Jerry Bussille (LA Lakersin omistaja) ja hän poistatti minut paikalta, Maria Menounos kertaa Conan O’Brienille.

Kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton.