Justin Bieber törmäsi autolla ihmiseen – pakeni paikalta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken suosituimmalla teinitähdellä Justin Bieberillä on innokas fanikunta. Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä innoissaan laulajasta, sillä taannoin Paris Jackson osoitti inhonsa Bieberiä kohtaan. Hän kertoi teinitähden olevan huono esikuva nuorille tytöille.

Nyt 19-vuotiaan tähden kerrotaan jälleen olevan ongelmissa, sillä hänen väitetään törmänneen Ferrarillaan paparazziin Los Angelesissa. TMZ-verkkosivuston mukaan Justin Bieber oli poistumassa ystävänsä Lil Twistin kanssa Laugh Factory -komediaklubilta maanantai-iltana.

Laulaja yritti viittoa ympärillä olleita valokuvaajia pois edestään, mutta yhden heistä kerrotaan jääneen Justinin Ferrarin ja parkkeeratun auton väliin. Teinitähti ei kuitenkaan pysäyttänyt autoaan, vaan ajoi pois paikalta. Loukkaantunut paparazzi joutui sairaalaan, ja poliisit tutkivat parhaillaan tapausta. Vielä on epäselvää, huomasiko Justin Bieber edes törmänneensä autollaan valokuvaajaan.

Hurjasta suosiosta nauttiva Justin Bieber on herättänyt viime aikoina runsaasti kohua huolimattomalla käytöksellään. Parhaillaan häntä syytetään naapurinsa kasvoille sylkemisestä ja uhkailusta sekä valokuvaajille raivoamisesta ja muistikortin varastamisesta. Taannoin Bieber heitettiin ulos yökerhosta, jonne hän oli livahtanut sisään alaikäisenä.