Jymy-yllätys: Katesta tulossa Playboyn kansikuvatyttö

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Kate Moss nousi 1990-luvulla yhdeksi mallimaailman suurimmista tähdistä. Naisella tiedetään olleen menneisyydessään suuria ongelmia alkoholin kanssa, mutta tästä huolimatta mallikaunotar rakennutti taannoin kotiinsa oman luksusbaarin.

39-vuotiaan mallin kerrotaan suunnittelevan nyt uutta virstanpylvästä urallaan, sillä hänet tullaan näkemään Playboy-lehden kansikuvatyttönä. Kate Moss tulee esiintymään vuoden 2014 tammikuun numerossa, joka osuu Mossin 40-vuotissyntymäpäivien ja Playboyn 60-vuotissyntymäpäivien kohdalle.

Kate Mossin Playboy-esiintymisen paljasti julkkisten hiusstylisti Oribe Canales, joka The Hollywood Gossip -verkkosivuston mukaan on vastuussa mallikaunottaren kampauksesta kuvauksissa. Itse kuvista vastaavat valokuvaajat Mert Alas ja Marcus Piggott.

Runsaasta päihteiden käytöstä tunnettu Katherine ”Kate” Moss on englantilainen supermalli ja muoti-ikoni, jonka oletetaan olevan tällä hetkellä kuivilla päihteistä. Hänen uransa alkoi 14-vuotiaana vuonna 1988. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle. Hän meni taannoin naimisiin The Kills -yhtyeen rokkari Jamie Hincen kanssa.