Lindsay Lohan sekoilee jälleen – joutui vaihtamaan vieroitushoitolaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Lindsay Lohan määrättiin vastikään kuudennen kerran vieroitukseen sekoilujensa ansiosta. Lääkärit kielsivät näyttelijättäreltä amfetamiinia sisältävän reseptilääke Adderallin käytön, ja tähden kerrottiin käyttäytyneen tämän jälkeen kuin hirviö.

Äskettäin Lindsay Lohan jätti Betty Fordin klinikan siirtyäkseen jälleen uuteen vieroitushoitolaan. Tähti kirjautui nyt Los Angelesissa sijaitsevaan Cliffside Malibu -hoitolaan, jota kuvaillaan merenrannalla sijaitsevaksi rikkaiden luksuspäihdehoitolaksi. TMZ-verkkosivuston mukaan siirto on syyttäjien, tuomarin ja Lohanin lakimiehen hyväksymä.

TMZ:n mukaan Lohan joutuu vankilaan, ellei hän suorita hoitojaksoaan loppuun. Lohanille on laadittu yksilöllinen hoito-ohjelma, ja hänen tukenaan on kokonaisen hoitolatiimin lisäksi joukko psykologeja, ravintoterapeutteja, fysioterapeutteja ja riippuvuuteen erikoistuneita hoitajia.