Salarakas tyrmää Kanyen ja Kimin suhteen: ”Ei koskaan uskollinen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Kanye Westin uusi albumi Yeezus julkaistaan tänään 18. kesäkuuta. Mikäli mies syleilee markkinointistrategiassaan mitä tahansa julkisuutta, lienee hän nyt onnistunut. Kanadalainen malli Leyla Ghobadi tuli nimittäin julkisuuteen tähden salarakkaana.

26-vuotias mallineito paljasti Westin pettäneen Kim Kardashiania hänen kanssaan. Leyla pelkäsi paljastuksensa tuhoavan Kardashianin perheen, mutta hän halusi kuitenkin tulla julkisuuteen tarinansa kanssa. Ghobadi on nyt avautunut siitä, miten tapasi kuuluisan rap-tähden.

– Meidät esiteltiin toisillemme Montrealin konsertissa. Tapasimme takahuoneessa, koska tunsin hänen bändinsä jäseniä. Päädyimme harrastamaan seksiä Thompson-hotelliin, kertoi nainen The Sun -lehdelle.

– Sitten hän lennätti minut ja ystäviä Torontoon kahden konsertin ajaksi. Harrastimme siellä lisää seksiä. Tämä oli ennen Kim Kardashiania, eikä hän puhunut tästä. Tiedän kuitenkin, että Kanye on Romeo – häneen ei voi luottaa. Hän ei koskaan tule olemaan uskollinen yhdelle tytölle, hänen jalkojensa juureen lakoaa naisia koko ajan.

Neitokaisen mukaan seksisuhde alkoi viime vuoden heinäkuussa. Kanyen kerrotaan jatkaneen suhdetta vielä senkin jälkeen, kun Kim oli saanut tietää olevansa raskaana. Ghobadin mukaan muusikkomies oli sanonut hänelle, että suhde realitykaunottareen on vain julkisuustemppu eikä mitään vakavempaa. Kimin edustaja on tyrmännyt mallin väitteet.