Salma Hayek raskauskiloistaan: ”Näin itseni rumentuneena”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinokaunotar Salma Hayek valittiin taannoin Guyism-sivuston listauksessa maailman seksikkäimmäksi yli 40-vuotiaaksi näyttelijättäreksi. Hän päihitti listauksessa muun muassa Halle Berryn ja Sofia Vergaran.

Salma synnytti vuonna 2007 esikoistyttärensä Valentinan. 46-vuotias näyttelijätär on nyt avautunut Glam Belleza Latina -lehdelle, että raskausaika muutti hänen käsityksiään itsestään. Liikakilot eivät olleet helppo asia käsitellä, sillä Hayek lihoi yhteensä 23 kiloa.

– Sain niin paljon lisää painoa, että sain tilaisuuden nähdä itseni täysin rumentuneena monilla tavoilla. En kadu sitä hetkeäkään. Silloin aloin arvostamaan kehoani. Aiemmin kritisoimani asiat eivät olleetkaan enää niin kauheita, kertoi Salma haastattelussa.

Hayek kertoi olevansa onnekas, koska sai raskautta edeltävän vartalon takaisin treenin avulla. Neitokainen on naimisissa ranskalaisen miljardöörin, Francois-Henri Pinaultin kanssa. Hän kertoo pysyvänsä tällä hetkellä kunnossa nautiskelemalla runsaasti mehuja.