Osaa se kuusikymppinenkin! Rokkarin vaimo rivoili punaisella matolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Black Sabbath -keulahahmo Ozzy Osbournen päihdepaljastukset tulivat taannoin muulle perheelle yllätyksenä. Yllättynein kaikista oli Sharon-vaimo, joka ei tiennyt kumppaninsa pitkään jatkuneista alkoholisekoiluista mitään.

60-vuotias rokkimamma ei ole unohtanut rokkimaailman elkeitä, vaikka hänen mielessään ovatkin olleet viime aikoina vakavammat asiat. Sharon nähtiin vastikään Emmy Awards -tapahtuman punaisella matolla, jossa nainen ei voinut olla tekemättä erästä rivoa elettä. Osbournen ele simuloi naiselle annettavaa suuseksiä, ja se on yleinen rokkareiden käytössä.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.