Katy Perryn avioliitto lopetettiin tekstiviestillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen popkaunotar Katy Perry tunnetaan musiikkinsa lisäksi seksikkäästä tyylistään, vaikka hän on kasvanut uskovaisessa perheessä kahden pastorin keskimmäisenä lapsena. Nyt Katy Perryn huhutaan tapailevan ystäväänsä, Twilight-komistus Robert Pattinsonia.

28-vuotias laulajakaunotar muistetaan myös koomikko Russell Brandin ex-vaimona. Nyt Katy Perry on avautunut Vogue-lehdelle pariskunnan erosta. Poptähden mukaan kaksikko ei ole ollut juurikaan yhteyksissä eron jälkeen. Lisäksi Perry kertoo Russell Brandin ilmoittaneen eroaikeistaan tekstiviestin vältyksellä.

– Hän on erittäin älykäs mies, ja olin rakastunut häneen mennessämme naimisiin… Sanotaan vaikka näin, että en ole kuullut hänestä sen jälkeen, kun hän ilmoitti tekstiviestillä hakevansa avioeroa 31. joulukuuta 2011, Katy Perry avautui Vogue-lehdelle.

Katy Perry tapasi Russell Brandin kesällä 2009, ja he menivät naimisiin lokakuussa 2010. Pariskunta erosi 14 kuukautta myöhemmin. Poptähti on seurustellut myös muun muassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa ja naistenmies John Mayerin kanssa.