Jättitarjous Kimin ja Kanyen vauvan kakkavaipoista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain julkkismaailmasta kantautui viikonloppuna ilouutisia. Kim Kardashian nimittäin synnytti terveen tyttövauvan viisi viikkoa etuakassa. Kardashianin poikaystävä Kanye Westin kerrotaan olleen läsnä synnytyssalissa koko synnytyksen ajan.

Kimin ja Kanyen lapsen syntymä saa epäilemättä myös monenlaiset onnenonkijat liikkeelle. Nyt eräs Hardcore Pawn -realitysarjan tähdistä, Leslie Gold, on kertonut TMZ-verkkosivustolle uskovansa, että julkkisparin tyttären likavaipat olisivat kultasuoni. Mies olisikin valmis maksamaan Kimin ja Kanyen lapsen kakkavaippoja tarjoavalle suuren summan rahaa.

Julkkisten jätösten myynnissä ei sinänsä ole mitään uutta. Esimerkiksi Scarlett Johanssonille kuulunut käytetty nenäliina myytiin Ebay-nettihuutokaupassa lähes 4.000 euron hintaan. Myös Britney Spearsin käyttämä raskaustesti ja Justin Timberlaken puoliksi syömä voileipä ovat menneet kaupaksi heidän faneilleen.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin kerrottiin aiemmin varautuneen lapsensa syntymään suuren setelitukon avulla. Pariskunnan huhuttiin törsäävän esikoislapsensa synnytykseen eri laskelmien mukaan jopa kuusinumeroisen summan, johon sisältyy synnytyslaitoksen luksushuone, Kimin vaatteet, ammattikuvaajan palkkaaminen, sairaalaan tilatut luksusruoat ja synnytyshuoneen kukkakoristeet sekä Kanyen Kimille hankkima lahja.