Kimin ja Kanyen vauvan nimi lipsahti julkisuuteen?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltain julkkismaailma sai odottamansa uutisen, kun Kim Kardashian synnytti esikoistyttärensä viikonloppuna Los Angelesissa. Hardcore Pawn -realitysarjan tähti Leslie Gold on kiinnostunut julkkisvauvan kakkavaipoista, koska uskoo, että niillä voisi tienata rutkasti rahaa.

Medioissa on arvuuteltu Kimin ja poikaystävä Kanye Westin lapsen tulevaa nimeä. Sen on arvailtu alkavan ainakin K-kirjaimella. Nyt nimivalinta on mitä ilmeisimmin lipsautettu julkisuuteen. Cedars-Sinai Medical Centerin sairaanhoitaja kertoi lapsen tulevan nimen Media Take Out -sivustolle.

Sen kerrotaan olevan kokonaisuudessaan Kaidence Donda West. K-kirjaimella alkava etunimi kuuluu Kardashianien perheen perinteeseen, ja se muistuttaa hieman myös Kanye-isän nimeä. Pikkuprinsessan toinen nimi on kunnianosoitus taannoin menehtyneelle Kanye Westin Donda-äidille.