Lovex tekee paluun uudistuneena – uusi levy elokuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2006 debyyttinsä Divine Insanity julkaissut Lovex on luonut myös kansainvälistä uraa niin Euroopassa kuin Japanissa. Nyt vuorossa on kuusikon neljäs albumi State of Mind, joka julkaistaan 16. elokuuta. Levyn ensimmäinen single Action julkaistiin keväällä.

Albumin tuottajana ja äänittäjänä on toiminut kosketinsoittaja Christian sekä Juka. Nyt vuorossa on levyn toinen singlejulkaisu Don Juan, jonka videon on tuottanut Jiffel Music Group ja ohjannut Saku-Petteri Perintö.

– On mielenkiintoista kuulla, löytääkö kuuntelijat omat suosikkinsa esimerkiksi jäähyväisten hengessä tehdystä, maalailevasta slovarista tai levyn toisesta sinkusta Don Juanista, joka on intensiivinen menobiisi, Theon pohtii.

Bändi suuntaa uuden levyn myötä jälleen myös kansainvälisille markkinoille.

– Lähtökohtaisesti tarkoituksenamme oli tehdä albumi täysin biisien ehdoilla ilman, että aiempi tuotanto määrittelisi tarkat raamit sille, miltä Lovexin tulisi kuulostaa. Tämä antoi itselleni myös tuottajana ja äänittäjänä vapaammat kädet ja mahdollisuuden tehdä meille täysin uutta ja freesiä, Christian kertoi.