Mitä ihmettä? Marsun haarniskasta tarjottu eBayssa 22 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä lemmikkieläimiin tulee, viihtyvät marsut vähemmän uutisotsikoissa kuin vaikkapa kissat tai koirat. Jyrsijät onnistuvat kuitenkin toisinaan ylittämään uuriskynnyksen, sillä taannoin kerroimme esimerkiksi kuinka brittinaiselta takavarikoitiin 100 marsua.

Kuva: eBay
Kuva: eBay

Nyt marsulleen parempaa suojaa haluavalla raharikkaalla on loistava mahdollisuus ostaa eläimelle haarniska. Käyttäjänimi Mightys0x nimittäin kaupittelee Ebay-nettihuutokaupassa marsulle sopivaa metallista haarniskaa. Kohde on ollut erittäin suosittu, sillä sen hintatarjoukset ovat nousseet viidestä dollarista aina 22.000 dollariin, eli 16.400 euroon.

Kuva: eBay
Kuva: eBay

– Tämä käsintehty suomupanssari ja pieni teräskypärä suojaavat marsuasi koko ajan, kaikissa tilanteissa. Tein sen vaivalla useiden viikkojen aikana, suojatakseen paremmin Lucky-marsuani modernin maailman vaaroilta, ilmoituksessa kerrotaan.

Tuotteen kuvauksen mukaan huutokaupassa voitetut rahat menevät Metropolitan Guinea Pig Rescue -järjestölle. Kyseessä on voittoa tavoittelematon, hylättyjen marsujen pelastamiseen erikoistunut järjestö, jolta myös Lucky-marsun omistaja hankki tämän alun perin.