Tämä vuoristorata sekoittaa takuulla pään – katso kuvat hurjasta laitteesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen viihdemaailman merkittävimpiin kaupunkeihin lukeutuvassa Las Vegasissa voi lähitulevaisuudessa saada päänsä sekaisin muutenkin kuin viinalla ja naisilla. Kaupungin The Stripille suunnitellaan nimittäin päätähuimaavaa vuoristorataa, Polercoasteria.

Toteutuessaan Polercoaster-vuoristorata yltäisi maailman korkeimmalle, 199 metriin saakka. Toiselle sijalle jäisi selvästi Six Flagsin vuoristorata, joka on nykyisin korkein.

Suunnitelmat ovat jo pitkällä, ja nyt hurjasta vuoristoradasta on julkaistu ensimmäiset hahmotelmat kuvina. Valmistuttuaan laite kykenisi kuljettamaan jopa huimat 1.600 asiakasta tunnissa. Vuoristoradan torniin suunnitellaan ravintolaa. Vuoristorata on niin korkea, että sille tarvitaan Yhdysvaltojen ilmailuviranomaisten lupa. Laitteen rakentaa Thrill Rides LLC.