Kuin oikea Hercules! Tältä lihaskimppu The Rock näyttää kuntosalilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson kertoi vastikään unelmarooleistaan elokuvasarjoissa, kuten Star Wars, Twilight ja James Bond. Tähti nähdään seuraavaksi valkokankaalla elokuussa ensi-iltansa saavassa Pain and Gain -elokuvassa.

41-vuotias toimintatähti tullaan näkemään lähitulevaisuudessa myös antiikin Kreikan puolijumala Herculesin legendaan perustuvassa elokuvassa. Dwayne ”The Rock” Johnson on nyt jakanut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän treenaa elokuvan kuvauksia varten.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jo aikaisemmin tähti tarjoili esimakua Hercules-roolistaan toisen Twitter-otoksen muodossa. Kuvassa maskeeraajat valmistelevat Dwaynea rooliin. Näyttelijä kertoo prosessin kestävän päivittäin jopa kolme tuntia. Twitter-kuvien perusteella ex-vapaapainija onkin nappivalinta rooliin.

Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Tänä vuonna The Rock nähdään elokuvissa Pain and Gain, G.I. Joe: Retaliation ja Fast and the Furious 6.