91-vuotias Jackie Stallone: ”Näytän aivan maaoravalta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen toimintatähti Sylvester Stallone kuuluu eräisiin legendaarisimmista miestähdistä, jonka hittielokuvia katsojat ovat saaneet ihastella jo 1970-luvulta lähtien. Miehen astrologina toimiva Jackie-äiti tunnetaan maailmalla myös hyvin – eikä vähiten leikeltyjen kasvojensa ansiosta.

Nyt 91-vuotias Jackie Stallone on avautunut Daily Mail -lehdelle katuvansa monia leikkauksiaan. Naisen mukaan monet operaatiot ovat tehneet hänen kasvoistaan pulleat, mutta hän myönsi toimittajalle käyvänsä niissä silti edelleen.

– Kyllä käyn, ja olen saanut kirurgiaa liikaakin. Näytän kuin suuni olisi täynnä pähkinöitä. Sain liikaa Juvederm-täyteainetta. Tuntuu, että näytän aivan maaoravalta, kertoi Stallone Daily Mailin haastattelussa.

Jackie Stallone on kuitenkin uskomattoman hyvässä kunnossa ikäisekseen. Hän kertoo nauttivansa päivittäin pinaattia, ja nimeää sen pitkän ikänsä salaisuudeksi. Nainen kehuskelee kyenneensä nappaamaan itseään lähes puolet nuoremman 60-vuotiaan aviomiehen.