Russell Brand kokeili uutta ammattia: ”Mahdollisuus harrastaa aamuseksiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naistenmiehenä tunnettu koomikko Russell Brand deittailee paraikaa brittinäyttelijätär Sheridan Smithiä, joka tunnetaan esimerkiksi Gavin & Stacey -sarjasta. Joitakin vuosia aikaisemmin hän eli vielä seksiriippuvuuden kourissa.

Tuolloin koomikko hankkiutui postimiehen ammattiin vain kellistääkseen naisia sänkyynsä. Russell paljasti asian David Lettermanin juontamassa keskusteluohjelmassa. Miehen mukaan iskuyritykset eivät kuitenkaan onnistuneet suunnitelmien mukaan.

– Minun mielessäni on kulttuurinen illuusio, että on mahdollisuus harrastaa aamuseksiä. Luulin, että kotirouvat avaisivat ovensa ja ehdottelisivat sitä. Selvisi, ettei se ole väylä seksille – he halusivat käytännössä vain kirjeet. Luulin, että postimiehenä seksiä olisi tarjolla joka paikassa. Se ei ole totta. Lukuisat ovet vain lyötiin kiinni nenäni edestä, kertoi Brand.

Kun mies ei saanutkaan toiveidensa mukaisesti helliä hetkiä muhkeiden kotirouvien kanssa, päätyi hän tylsyydessään varastamaan kirjeitä. Tihutyöt piristivät kyllästynyttä tähteä. Hän syytti teostaan muun muassa postimiehen huonoa palkkaa.

Gavin & Stacey-komediasarjasta tunnettu näyttelijätär Sheridan Smith nähtiin taannoin seuraamassa Russell Brandin esitystä Lontoon Sohossa. Komediashow’n jälkeen pari havaittiin suutelemassa kadulla. Sheridan on viettänyt myös aikaa Brandin kanssa ruokafestivaaleilla, mutta kielsi romanttisen linkin tähtien välillä.