Aseellinen ryöstäjä iski kauppajonoon – ammuttiin välittömästi

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tunnetusti valtava määrä aseita. Monen amerikkalaisen mielestä aseiden lisääntyminen tuo lisää turvallisuutta, mutta valtaosa on toista mieltä. Nyt eräs ryöstäjä on kuitenkin taltutettu, koska yhdellä uhrilla oli mukanaan ase.

Joukko ihmisiä oli Atlantassa sijaitsevan Wish Clothing -kaupan edessä jonottamassa erikoiserää LeBron Jamesin nimeä kantavia uusia Niken X EXT -urheilutossuja, kun aseistetty ryöstäjä näki tilaisuutensa tulleen. Rikollinen veti aseensa esiin ja yritti ryöstää lenkkareiden jonottajat.

Suunnitelmaan tuli kuitenkin äkillinen muutos, kun eräs jonottajista veti oman aseensa ja ampui ryöstäjän hengiltä. Tragikoomiseksi tilanne meni, kun ryöstäjän ruumis haettiin pois, ja kenkien jonotus jatkui kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Ryöstäjän ampunut henkilö astui takaisin jonoon omalle paikalleen, ja muut jonottajat kiittivät miestä ryöstön estämisestä. Poliisin mukaan kyse oli itsesuojelusta, joten ampuja ei saa syytettä saati rangaistusta, Atlanta Journal-Constitution uutisoi. Suomessa ampuja olisi tuomittu hyvin todennäköisesti taposta ehdottomaan vankeuteen.