Coco kuntoili näyttävästi salilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Nicole ”Coco” Austin otti äskettäin aurinkoa täysin alastomana ja julkaisi sessiosta otoksen verkossa. 34-vuotias tähti halusi olla varma, ettei hänelle tule rusketusrajoja paahteessa. Vaatteet eivät tosin muuallakaan pysy kovin hyvin hänen yllään.

Aurinkoa palvoessa yläosattomissa ei iholle jää rusketusraitoja, mutta kuntosalilla huhkiminen samassa asussa on hieman erikoista. Nyt Coco on kuitenkin kuvannut itsensä treenaamassa kuntosalilla rinnat täysin paljaana. Kaiken lisäksi hän julkaisi saman kuvan myös verkossa.

Nicole Coco Austin nähtiin taannoin vaaleanpunaisessa bikiniasussa Las Vegasissa. Uima-altaalla venyttelevä nainen tiesi hyvin, mistä kulmasta hänen muotojaan kannattaa valokuvata, ja sen huomasi myös kyseisistä otoksista. Cocon huhutaan itse soittaman paparazzit paikalle parhaaksi katsomallaan hetkellä.