Demi Lovatolle traaginen suru-uutinen: ”Lepää rauhassa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Disney-tuotannoista tunnetuksi tullut Demi Lovato kertoi taannoin haluavansa itsestään tehdyn Barbie-nuken. Neitokainen esittikin Twitter-blogissaan toiveen leluvalmistaja Mattelille, että yritys loisi hänen näköisensä nuken.

Nyt 20-vuotias laulajatar on joutunut suuren surun valtaan. Demin isä Patrick Lovato on nimittäin kuollut syöpään. Suru-uutinen levisi medioihin, kun tähden Dallas-sisko julkaisi Twitter-blogissaan viestin.

– Lepää rauhassa isä. Rakastan sinua, kirjoitti 25-vuotias nainen.

X Factor -tuomari ei ole vielä kommentoinut itse asiaa. Hän on kuitenkin jo saanut lohduttavia twiittejä kollegoiltaan Simon Cowellilta ja Mario Lopezilta.

Demi Lovato ei ole ollut tekemisissä biologisen isänsä kanssa vuoden 2007 jälkeen. Mies erosi tähden Dianna-äidistä vuonna 1994. Us Weekly -lehden mukaan Patrick Lovato taisteli syöpää vastaan monien vuosien ajan.