Tämä teiniprostituoitu vei Berlusconin vankilaan – katso kuumat bilekuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italian entinen pääministeri Silvio Berlusconi on tuonut maalleen roppakaupalla kyseenalaista julkisuutta, eikä miehen puuhastelut ole vieläkään lopussa. Seksiskandaaleissa ryvettynyt pääministeri tuomittiin tänään seitsemäksi vuodeksi vankilaan seksin ostamisesta alaikäiseltä.

Alaikäinen prostituoitu Karima El Mahroug nousi oikeudenkäynnin myötä Italiassa julkkikseksi. Neitokainen nähdään nyt julkisuuteen päätyneissä kuvissa viettämässä vauhdikasta iltaa Milanossa sijaitsevassa Borgo del Tempo Perso -nimisessä discossa.

Berlusconin kerrotaan kuluttaneen juhlimiseen ja naisiin huikeita summia rahaa. Oikeuden asiakirjojen mukaan Berlusconin henkilökohtainen DJ Danilo Mariani sai vuodessa palkkaa 120.000 euroa, Big Brother -julkkiskaunotar Angela Sozio sai saman verran. Pelkästään huiveihin ja kravatteihin kului 145.000 euroa, huonekaluihin 350.000 euroa, antiikkiin 750.000 euroa ja helikopteriin 600.000 euroa. Berlusconin asianajajat ovat ilmoittaneet valittavansa vankeustuomiosta.