Stara Silvio Berlusconi

Viihdeuutiset

Tämä teiniprostituoitu vei Berlusconin vankilaan – katso kuumat bilekuvat

Italian entinen pääministeri Silvio Berlusconi on tuonut maalleen roppakaupalla kyseenalaista julkisuutta, eikä miehen puuhastelut ole vieläkään lopussa. Seksiskandaaleissa ryvettynyt pääministeri tuomittiin tänään seitsemäksi vuodeksi vankilaan seksin ostamisesta alaikäiseltä.

Alaikäinen prostituoitu Karima El Mahroug nousi oikeudenkäynnin myötä Italiassa julkkikseksi. Neitokainen nähdään nyt julkisuuteen päätyneissä kuvissa viettämässä vauhdikasta iltaa Milanossa sijaitsevassa Borgo del Tempo Perso -nimisessä discossa.

Berlusconin kerrotaan kuluttaneen juhlimiseen ja naisiin huikeita summia rahaa. Oikeuden asiakirjojen mukaan Berlusconin henkilökohtainen DJ Danilo Mariani sai vuodessa palkkaa 120.000 euroa, Big Brother -julkkiskaunotar Angela Sozio sai saman verran. Pelkästään huiveihin ja kravatteihin kului 145.000 euroa, huonekaluihin 350.000 euroa, antiikkiin 750.000 euroa ja helikopteriin 600.000 euroa. Berlusconin asianajajat ovat ilmoittaneet valittavansa vankeustuomiosta.

Viihdeuutiset

Lääkäri ylisti 72-vuotiaan Berlusconin seksikykyjä

Italian pääministeri Silvio Berlusconi on tuonut maalleen roppakaupalla kyseenalaista julkisuutta, eikä miehen puuhastelut ole vieläkään lopussa. Seksiskandaaleissa ryvettynyttä pääministeriä on viime aikoina syytetty muiden muassa seksin ostamisesta alaikäiseltä.

Pääministeristä ja hänen seksuaalisista kyvyistään liikkuu lukuisia uskomattomia tarinoita, joista osan epäillään olevan pääministerin itsensä keksimiä. Nyt Berlusconin lääkäri Umberto Scapagnini on kertonut, että 72-vuotiaan pääministerin seksuaalinen kyvykkyys on kuin 15 vuotta nuoremmalla ja että tämä kykenee harrastamaan seksiä jopa viisi kertaa päivässä.

Taannoin Telegraph-lehti kertoi syyttäjän väittävän, että Berlusconi olisi harrastanut seksiä 33 eri naisen kanssa kahden kuukauden sisällä. Näistä yksi oli alaikäinen tyttö Karima El Mahroug, jolle Berlusconin kerrotaan maksaneen seksistä. Berlusconi väitetään käyttäneen viinanhuuruisiin ja kauniita naisia pullisteleviin ökyjuhliinsa vuodessa huimat 35 miljoonaa euroa.

Oikeuden asiakirjojen mukaan Berlusconin henkilökohtainen DJ Danilo Mariani sai vuodessa palkkaa 120.000 euroa, Big Brother -julkkiskaunotar Angela Sozio sai saman verran. Pelkästään huiveihin ja kravatteihin kului 145.000 euroa, huonekaluihin 350.000 euroa, antiikkiin 750.000 euroa ja helikopteriin 600.000 euroa. Lakimiehet laskuttivat 1,2 miljonaa ja asunnon remontoiminen maksoi 1,7 miljoonaa euroa.

Viihdeuutiset

”Berlusconilla seksisuhde 33 kaunottareen kahdessa kuukaudessa”

Italian pääministeri Silvio Berlusconi on tuonut maalleen roppakaupalla kyseenalaista julkisuutta, eikä miehen puuhastelut ole vieläkään lopussa. Parhaillaan häntä syytetään oikeudessa seksin ostamisesta alaikäiseltä tytöltä. Oikeusjutun myötä julkisuuteen on tullut myös uusia tietoja.

Tänään Telegraph-lehti uutisoi, että syyttäjä väittää Berlusconin harrastaneen seksiä 33 eri naisen kanssa kahden kuukauden sisällä. Näistä yksi oli alaikäinen tyttö Karima El Mahroug, jolle Berlusconin kerrotaan maksaneen seksistä. Berlusconin ja El Mahrougin kerrotaan harrastaneen seksiä yhteensä 13 kertaa.

Muut naiset ovat olleet muiden muassa julkkiksia, malleja ja televisiotähtiä. Pääministeri on kiistänyt väitteet. Varsinainen oikeudenkäynti alkaa Milanossa 6. huhtikuuta. Pahimmillaan pääministeriä voi odottaa vuosien vankeustuomio, mikäli hänet todetaan syylliseksi.

Pari viikkoa sitten uutisoitiin, että Silvio Berlusconi käytti viinanhuuruisiin ja kauniita naisia pullisteleviin ökyjuhliinsa vuodessa huimat 35 miljoonaa euroa. Pelkästään maineikkaiden Bunga Bunga -seksiorgioiden naisiin kului noin 600.000 euroa vuodessa. Tiedot selvisivät oikeudenkäyntiin toimitetuista aieimmin salaisista tiliotteista.

Berlusconin henkilökohtainen DJ Danilo Mariani sai vuodessa palkkaa 120.000 euroa, Big Brother -julkkiskaunotar Angela Sozio sai saman verran. Pelkästään huiveihin ja kravatteihin kului 145.000 euroa, huonekaluihin 350.000 euroa, antiikkiin 750.000 euroa ja helikopteriin 600.000 euroa. Lakimiehet laskuttivat 1,2 miljonaa ja asunnon remontoiminen maksoi 1,7 miljoonaa euroa.

Viihdeuutiset

Silvio Berlusconi raivoaa: ”Älkää maksako tv-maksua!”

Italian pääministeri Silvio Berlusconi on joutunut viime viikkoina harvinaisen kovaan myllytykseen viranomaisten ja median taholta, kun hänen syytesuojaansa äskettäin heikennettiin merkittävästi. Nyt hän on vaatinut kansalaisia olemaan maksamatta televisiomaksua suivaannuttuaan televisio-ohjelmaan.

Oman mediaimperiumin omistava Silvio Berlusconi on saanut lokaa niskaansa kilpailevilta kanavilta, joita rahoitetaan tv-maksuvaroilla. Pääministeriä on kritisoitu esimerkiksi useissa RAI-kanavan ohjelmissa, joten hän on päättänyt iskeä takaisin vaatimalla tv-maksua koskevan lain mitätöimistä, Mail On Sunday uutisoi tänään. Erityisesti Annozero-ohjelma on hyökännyt avoimesti Berlusconia kohtaan.

74-vuotiasta Silvio Berlusconia syytetään monien muiden syytteiden lisäksi myös muiden muassa alaikäisen prostituoidun, Karima El Mahrougin, seksuaalisesta ahdistelusta tytön ollessa vasta 17-vuotias. Myöhemmin tyttö pidätettiin varkaudesta, mutta hänet vapautettiin pian Berlusconin määräyksestä. Nyt Berlusconi on kehottanut italialaisia rikkomaan tietoisesti lakia ja olemaan maksamatta tv-maksua. Lisäksi hän on vaatinut kansalaisia boikotoimaan RAI-kanavaa. Aiemmin tällä viikolla Berlusconi soitti televisiokanavalle ja nimitti sen ohjelmaa ”huorataloksi”.

– On häpeällistä ja uskomatonta, että tukijoitamme ei päästetty ohjelman studioyleisöön. Tämä on diktatuuria. Italialaisten ei pitäisi maksaa tv-maksua, koska suurin osa heistä äänesti Silvio Berlusconia ja nyt heidän pitää katsoa jotain joka ei edusta kansaa, Silvio Berlusconi raivosi Micaela Biancafioren syntymäpäiväjuhlilla Roomassa.