Supermalli Cindy Crawfordin tytär on kuin ilmetty äitinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin ja menestyksekkäimpiin huippumalleihin lukeutuva Cindy Crawford kertoi viime vuonna laittaneensa Kaia Gerber -tyttärensä malliuran jäihin. Äiti halusi tyttärensä pysyvän erossa malliurasta ainakin 17-vuotiaaksi asti, mutta pyörsi myöhemmin puheensa.

Cindy Crawfordin 11-vuotias Kaia Gerber -niminen tytär nähtiin pian tämän jälkeen JCPenney-merkin äitienpäiväkampanjan mallina. Nyt äiti ja tytär on bongattu shoppailemassa yhdessä Malibussa, Los Angelesin liepeillä.

Cindy Crawford on yksi maailman kaikkien aikojen tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja. Kaunotar on kokeillut myös näyttelijänuraa, ja hänen elokuviaan ovat muiden muassa Unzipped, Studio 54 ja The Simian Line. Cindy on naimisissa Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta. Perhe asuu nykyisin Los Angelesissa ja Cindy pyörittää omaa Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötään.