Pariskunta tapasi 4-vuotiaana – onnellisesti yhdessä vielä 91-vuotiaana

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Joidenkin raporttien mukaan jopa puolet kaikista avioliitoista päättyy nykyään avioeroon. Siksi maailmalla leviävä uutinen eräästä brittipariskunnasta onkin erityisen sydäntälämmittävä. Ron ja Eileen Everest ovat nimittäin pitäneet yhtä jo nelivuotiaista lähtien, eli 87 vuoden ajan.

Pariskunta syntyi samassa sairaalassa Isossa-Britanniassa, Ron vuonna 1921 ja Eileen vuonna 1922. Tämän jälkeen kaksikko poseraasi nelivuotiaina sulhasena ja morsiamena leikkihäissä paikallisissa karnevaaleissa. Lapset pitivät yhtä koko nuoruutensa, ja he menivät naimisiin 22- ja 21-vuotiaina vuonna 1943, Telegraph-lehti uutisoi.

Kaksikon upea tarina on koskettanut ihmisiä ympäri maailmaa, sillä he ovat edelleen onnellisesti naimisissa. Ron ja Eileen juhlivat tänä vuonna 70-vuotishääpäiväänsä. Eileen on kuitenkin paljastanut, ettei häikäisevän pitkän liiton taustalla ollut salaman lailla iskenyt rakkaus. Brittinaisen mukaan häntä miellytti aikoinaan tulevassa miehessään enemmän tämän laivaston univormu kuin itse mies.

– Lupasimme rakastaa, kunnioittaa ja totella – ja minä olen tehnyt kaiken tottelemisen, Ron Everest paljastaa pitkän liiton salaisuuksista Telegraphille.