Pormestari kielsi oleskelun George Clooneyn kotikadulla – sakon uhalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman halutuimpiin miesnäyttelijöihin lukeutuva George Clooney tapailee nykyisin wrestling-kaunotar Stacy Keibleriä. Taannoin Clooney paljasti kiristäneensä kivespussiensa ihoa, koska ei pitänyt intiimialueensa rypyistä. Nyt hän on aiheuttanut närää kesäasunnollaan Italiassa.

George Clooney viettää kesäisin aikaansa Como-järven rannalla sijaitsevan Laglion pikkukaupungissa. Supertähden läsnäolo on vetänyt paikalle runsaasti uteliaita, jotka ovat perveilleet tähden luksusasunnon liepeillä ja purjentineet lähellä hänen rantaansa.

Nyt Laglion pormestari Roberto Pozzi on antanut erikoisen määräyksen ja kieltänyt 30 euron sakon uhalla ihmisiltä seisoskelun Clooneyn kotikadulla. Lisäksi kiellettiin purjehdus Como-järvellä 100 metriä lähempänä Clooneyn rantaa.

Kuva: Splash Kuva: Splash[/caption

George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen. Näyttelijä Don Cheadle vitsaili Clooneyn olevan 11-vuotias kakara.