Bar Rafaeli povasi alusvaatteisillaan – rinnat veivät huomion korteista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Bar Refaeli teki aikoinaan kansainvälisen läpimurron Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvassa. Nykyisin näyttelijä Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänäkin tunnettu Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Nyt israelilaissyntyinen huippumalli nähdään Passionata-vaatemerkin mainoskampanjassa. Yhtiön uusia alusvaatteita esittelevissä seksikkäissä kuvissa 28-vuotias Bar Rafaeli poseeraa muun muassa mustalaisennustajaksi laittautuneena, edessään kristallipallo ja Tarot-kortit.

Taannoin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehensä David Fisherin käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.