Helen Flanaganin puhelin varastettu – alastonkuvat verkkoon?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen povipommi Helen Flanagan saa piakkoin oman realitysarjansa. Tähti onnistui ihastuttamaan ja vihastuttamaan televisionkatsojat I’m Celebrity… Get Me Out Of Here! -sarjassa, ja nyt ITV ottaa kaiken hyödyn irti tähdestä hänen oman ohjelman muodossa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Helen Flanagan pelkää, että hänen yksityiseksi tarkoitetut rohkeat kuvansa vuotavat internetiin. Omakuviaan tiuhaan tahtiin sosiaalisessa mediassa jakavan realitykaunottaren matkapuhelin varastettiin nimittäin taannoin hänen kotoaan. Älypuhelin pitää The Sun -lehden mukaan sisällään suuren määrän yksityiseksi tarkoitettua materiaalia, kuten Helenin alastonkuvia.

Aika ajoin myrskyistäkin elämää viettävä Helen Flanagan avautui aiemmin julkisuudessa siitä, että kaksisuuntainen mielialahäiriö on saanut hänet pohtimaan itsemurhaa. Julkkistähti syö lääkkeitä tilan takia. Näyttelijätär jätti taannoin Coronation Street -saippuasarjan, koska taisteli masennusta vastaan.

Kuva: Lockerz.com, Helen Flanagan
Kuva: Lockerz.com, Helen Flanagan