Metropoli: Julia Tukiainen hakkasi vastaantulijan kadulla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen tuomittiin äskettäin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä kahden kuukauden ehdottomaan vankeustuomioon. Tuomio tuli tapauksesta, jossa Tukiainen oli lyönyt miestä kuohuviinipullolla päähän. Johanna kertoi valittavansa tuomiosta.

Nyt Tukiaisen sisarusten toilailut ovat saaneet jatkoa. Metropoli-verkkolehti nimittäin raportoi, että Johanna-siskonsa kanssa liikkellä ollut Julia Tukiainen pahoinpiteli viime yönä miehen Helsingissä. Silminnäkijän mukaan uhri oli kävellyt kadulla siskoksia vastaan, jolloin Julia oli hyökännyt pahoinpitelemään häntä vanhan riidan takia.

Metropolin mukaan uhri sai pahoinpitelyssä myös vammoja, kuten verinaarmuja ja mustelmia. Poliisit tapahtumapaikalle soitti hieman yllättäen Johanna Tukiainen. Äskettäin Johanna Tukiaisen elämästä julkaistiin paljastuskirja Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa. Kirjassa Tukiaisen paljastetaan aiheuttaneen useille ihmisille hengenvaaran kuristettuaan auton ratissa ollutta Arto Länsmania kesken ajon.

– Kun päästiin maantielle, Johanna tarjosi kanssamatkustajille sadan kilometrin tuntivauhdissa jännitystä hyökkäämällä takapenkiltä Arton kurkkuun kiinni. Ex-keikkamyyjä tarttui Johannaan kiinni ja repi tämän kuristusotetta irti. Arto pysäytti auton tiensivuun. Johanna oli sitä mieltä, että Artohan ansaitsi sen, Koko kansan Johanna -kirjassa kerrotaan.