Kimin ja Kanyen tytär syntyi vain hieman yli kaksikiloisena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin etuajassa syntyneen lapsen nimeksi annettiin North West. Nyt lapsen syntymäpaino on tullut julkisuuteen. Us Weekly -lehden mukaan North Westin lempinimi on Nori, ja nyt julkisuuteen on paljastettu tieto pikkuvauvan syntymäpainosta.

Noin viisi viikkoa etuajassa maailmaan putkahtanut tyttö painoi lehden mukaan syntyessään vain 2,2 kiloa, kun normaalisti vastasyntyneet ovat yli kolmekiloisia. Toisin sanoen tytär on ollut syntyessään hyvin pienikokoinen, mutta sai kuitenkin terveen paperit.

TMZ-sivusto sai äskettäin käsiinsä Cedars-Sinai -sairaalan syntymätodistuksen, jossa lukee nimi North West. Vaikka Kim saa parhaillaan lastenhoidossa apua äidiltään Kris Jenneriltä, nauttii tuore äiti vaippojen vaihtamisesta ja imettämisestä. Kanyen ja Kimin kerrotaan lähinnä keskittyvän lapsen hoitoon, kun Kardashianien muu perhe huolehtii muiden asioiden hoitamisesta.