Tältäkö Kim Kardashianin tytär tulee näyttämään?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikaunotar Kim Kardashian synnytti taannoin North West -nimisen esikoislapsensa Los Angelesin Cedars-Sinai Medical Centerissä. Lapsen isä Kanye West oli myös läsnä synnytyksessä, joka lienee ollut yksi vuoden kalleimmista.

Nyt innokkaat photoshoppaajat ovat jo ehtineet tehdä oman luonnoksensa siitä, miltä Kanyen ja Kimin lapsi näyttää muutaman kasvuvuoden jälkeen. Todennäköisesti North West saa piirteitä molemmilta vanhemmiltaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Sisäpiirin lähde paljasti juuri E! News -sivustolle, että lapsella on tummat hiukset, ja tyttö näyttää todella paljon äidiltään. Lapsen nimeä ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. Jos Kardashianien perheen traditioon on uskominen, se saattaa alkaa K-kirjaimella.