Saa ottaa mallia: 100 elokuvahistorian parasta kohteliaisuutta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kohteliaisuuksien saaminen on tunnetusti mieltä ylentävä kokemus. Huffington Post -lehti on nyt tehnyt hyviä vinkkejä antavan videon niille, joilta kohteliaisuuksien jakeleminen ei vielä ihan onnistu. Videolla nähdään elokuvahistorian parhaimmat kohteliaisuudet.

The 100 Greatest Movie Compliments Of All Time –videolla nähdään pätkiä lukuisista suosikkielokuvista vuosikymmenien ajalta. Elokuvat kuten Elf, Twilight, Goodfellas ja Brokeback Mountain ovat löytäneet tiensä Huffington Postin kokoamalle videolle. Moni tunnistanee videolta kohtauksia, jotka ovat tehneet kyseessä olevista elokuvista kuuluisia.

YouTube-videolla kehutaan muun muassa miesten ja naisten erinäisiä kehonosia. Ronskien kommenttien lisäksi koosteessa kuullaan runollisia ja romanttisia kohteliaisuuksia, joita moni varmasti tosielämässäkin soisi kuulevansa. Sadan parhaan elokuvassa nähdyn kohteliaisuuden esittäjien joukossa on sellaisia supertähtiä kuten Tom Cruise, Ashton Kutcher, Ryan Gosling, Robert Pattinson ja Jack Nicholson.