Amanda laukoi törkeyksiä – vertasi räppäriä kehitysvammaisiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kohukuningatar Amanda Bynes vaikuttaa olevan yhtä intensiivinen ollessaan ihastunut tai vihastunut johonkin tuntemaansa ihmiseen. 27-vuotiaan tähden oikuista on kärsinyt muun muassa räppäri Drake.

Tällä kertaa Amanda on mennyt törkeyksiin asti kommenteissaan. Neito julisti Twitter-palvelussa, että Drake on ulkonäkönsä puolesta verrattavissa kehitysvammaisiin ihmisiin.

– He muokkasivat Draken kuvaa, jotta hänen silmänsä näyttäisivät siltä, ettei hänellä ole Downin syndroomaa. Drake näyttää paskalta kummin päin vain. En pidä hänestä, joten älkää ajatelko, että pidän, Amanda kirjoitti blogiinsa.

Bynesin twiitit katosivat salaperäisesti verkosta pian niiden julkaisun jälkeen, kertoo Radar Online -sivusto. Räppäri ei ole lähtenyt vastaamaan loanheittoon.

Amanda haukkui aiemmin Draken rumaksi, mutta pyysi sanojaan anteeksi. Myöhemmin neitokainen vielä lisäsi, että hän haluaisi ystävystyä muusikon kanssa tämän haukkumisen sijaan. Näyttelijättären mukaan hän ei tarkoittanut, mitä sanoi.