Grrr, Rita Ora esitteli unohtumattomat bikinikurvinsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen popkaunotar Rita Ora esiintyi vastikään Fast & Furious 6 -elokuvassa pienessä roolissa. Hän saattanee edetä myöhemmin laajemmin elokuvauralle, vaikka tällä hetkellä neitokainen panostaa popparin työkeikkoihin.

22-vuotias blondi ikuistettiin Maltalla Tomboy-vaatemalliston kuviin, joista neito laittoi otoksia Instagram-profiiliinsa. Ritan yllä nähtiin mustavalkoinen uima-asu, joka toi esille nuoren tähden muodot. Popparin oli määrä esiintyä saarella järjestettävässä Isle of MTV -tapahtumassa.

Rita pääsi Madonnan muotimalliston kasvoksi tämän tyttären Lourdesin ansiosta. Supertähden tytär esitteli Oran äidilleen MET-gaalassa jokin aika sitten. Aiemmin Material Girl -malliston malleina on nähty nuoret kaunottaret Kelly Osbourne, Georgia May Jagger ja Taylor Momsen. 1980-luvulta vaikutteita ottanutta vaatemerkkiä myydään Macy’s-kaupoissa Yhdysvalloissa.