Räppärikaksikko sai oman TV-ohjelman

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltain Detroitista kotoisin oleva hiphop-duo Insane Clown Posse, eli Violent J ja Shaggy 2 Dope, tunnetaan parhaiten pellenaamioistaan ja hurjasta lavaesiintymisestään. Vuonna 1989 aloittanut duo on herättänyt mediassa toisinaan kohua julkisuudenhakuisilla tempauksillaan ja erikoisilla kommenteillaan.

Nyt duon kerrotaan fanien iloksi saavan oman televisio-ohjelman. Heinäkuussa amerikkalaisella Fuse-televisiokanavalla alkava ohjelma on nimeltään Insane Clown Posse Theater. Detroitilaiskaksikkoa tullaan näkemään televisioruuduissa kerran viikossa, Entertainment Weekly uutisoi.

Ohjelmassa rap-artistit kommentoivat erilaisia musiikkivideoita ja esiintyvät sketseissä. Fuse on aiemminkin tuonut Insane Clown Possea tutummaksi television katsojille. Kanava on näyttänyt videopätkiä, joissa muusikot kommentoivat erinäisiä videoklippejä.

Insane Clown Possen Miracles -kappale nousi muutama vuosi sitten nettihitiksi, joskin eri ansioista kuin yhtye todennäköisesti toivoi. Kappale herätti internet-käyttäjien keskuudessa hilpeyttä esimerkiksi väitteellään, jonka mukaan magneetit ovat ”ihme” jota tiede ei pysty selittämään. Kaksikolla on erittäin vankka ”juggalot”-fanikunta, joilla on Yhdysvalloissa jopa omat vuosittaiset Gathering of the Juggalos -festivaalit.