Jodie Marsh: ”Sunnuntai on pervoa aikaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Punapäinen brittijulkkis Jodie Marsh on ollut monta vuotta julkisuudessa, eikä neito tunnu saavan siitä tarpeekseen. Kehonrakentajana mainetta saanut povipommi tunnetaan kotimaassaan monista TV-ohjelmista.

Nyt Jodie on julkaissut Instagram-blogissaan kuvan sunnuntai-illan vietostaan. Neito puki päälleen hörhelöisen alusasun, ja otti kuvan, jonka pääosiin pääsivät naisen muhkeat silikonirinnat. Kauneusleikkaukset ovat muuntaneet paljon ennen niin luonnollisen näköisen Marshin olemusta.

– Sunnuntai on pervoa aikaa, kirjoitti neito blogiin.

Julkkistähti tunnetaan seksipaljastuksistaan. Rohkeaksi petiseikkailijaksi tunnustautuva nainen on monesti pelästyttänyt rakasteluinnollaan kumppaninsa. Joskus hänen kinky asuvalintansa sai muun muassa erään julkkismiehen erektion laskemaan, koska mies ei tiennyt, olisiko hänestä tarpeeksi vastusta kiihkeälle tähdelle.