Coco nousi altaasta bikineissä – vähemmästäkin leuka loksahtaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkiskaunotar Nicole ”Coco” Austin ottaa julkaisemistaan verkkokuvista päätellen kaiken irti kesästä. Neitokainen otti muun muassa taannoin aurinkoa alastomana, eivätkä vaatteet pysyneet hänen yllään kuntosalillakaan.

Nyt 34-vuotias räppärin vaimo on ikuistettu antavissa minibikineissä uima-altaalla. Cocon fani julkaisi Twitterissä kuvan, jonka neitokainen itse uudelleentwiittasi omaan blogiinsa. Otoksessa uhkea blondi esiintyy Amerikan malliin huikeissa kultakorvakoruissa ja käädyin koristellussa uima-asussa – märkänä tietenkin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nicole Coco Austin nähtiin taannoin vaaleanpunaisessa bikiniasussa Las Vegasissa. Uima-altaalla venyttelevä nainen tiesi hyvin, mistä kulmasta hänen muotojaan kannattaa valokuvata, ja sen huomasi myös kyseisistä otoksista. Cocon huhutaan itse soittaman paparazzit paikalle parhaaksi katsomallaan hetkellä.