Kate Moss nakuilee mainoksessa – vain käsilaukut intiimipaikkojen peittona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Kate Moss nousi 1990-luvulla yhdeksi mallimaailman suurimmista tähdistä. Aikoinaan vakavista päihdeongelmista kärsineen tähden uutisoitiin taannoin poseeraavan Playboy-lehden kansikuvatyttönä ensi tammikuussa ilmestyvässä juhlanumerossa.

Rohkeissa kuvissa esiintyminen ei ole 39-vuotiaalle huippumallille sinänsä mitään uutta. Nyt Kate Moss nähdään lähes ilkosillaan muotijätti Versacen tuoreissa mainoskuvissa. Otoksissa mallikaunottaren intiimialueiden peittona toimivat esimerkiksi kolme käsilaukkua.

Kuva: Versace
Kuva: Versace

Runsaasta päihteiden käytöstä tunnettu Katherine ”Kate” Moss on englantilainen supermalli ja muoti-ikoni, jonka oletetaan olevan tällä hetkellä kuivilla päihteistä. Hänen uransa alkoi 14-vuotiaana vuonna 1988. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle. Hän meni taannoin naimisiin The Kills -yhtyeen rokkari Jamie Hincen kanssa.