Kendall Jenner haluaisi ulos realitysarjasta – haittaa malliuraa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien klaani tunnetaan Rikkaat Kardashianit -realitysarjastaan, jota seuraa maailmanlaajuisesti huimaava määrä katsojia. Tunnettu julkkisperhe pysyy tiiviisti otsikoissa tempaustensa ansiosta.

Perheen nuorimpiin jäseniin kuuluva 17-vuotias Kendall Jenner haaveilee huippumallin urasta. Agua Bendita -uimapukumerkin keulakuvaksi äskettäin päässyt neito on nyt paljastanut V-lehden haastattelussa, että voisi vaihtaa realityjulkisuutensa samantien todelliseen supermallin uraan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Hän myönsi toimittajalle, että TV-julkisuus on vaikeuttanut mallin töiden saamista. Kendallin mukaan alalla on paljon ihmisiä, jotka eivät ota häntä sen vuoksi vakavasti.

– Kun aloitin, olin mallina persoonallisuus, ja en halunnut sen olevan niin. Haluan olla mukana huippumuodissa. Haluan olla editorial-kuvissa. Toivottavasti pystyn todistamaan kykyni, kertoi Jenner lehdelle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

kendalljenner31052013

Kendall Jenner pääsi kovaan sarjaan Agua Bendita -malliston keulakuvana, sillä samaisen merkiin kuvissa ovat poseeranneet myös Candice Swanepoel ja Sara Sampaio. Neito ei ole vielä varma, haluaako yrittää mallin töitä New Yorkissa, koska se tarkoittaisi muuttamista pois tutuista perheympyröistä.