Rita Ora julkaisi faniensa iloksi rintavia lomakuvia Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen popkaunotar Rita Ora esiintyi vastikään Fast & Furious 6 -elokuvassa pienessä sivuroolissa. Hollywood saa kuitenkin vielä odottaa neitosen näyttelijänuraa, sillä neitokainen keskittyy edelleen työhönsä musiikin parissa.

Rita Ora on kunnostautunut myös seksikkäiden kuvien jakamisessa sosiaalisessa mediassa. Vain vähän sen jälkeen, kun hän esitteli Instagram-kuvablogissa otoksia Tomboy-vaatemalliston kuvauksista, 22-vuotias vaaleaverikkö on nyt jakanut joukon uusia kuvia. Niissä hän muun muassa ottaa aurinkoa bikineissä ja poseeraa puvussa, jonka kaula-aukko on varsin antoisa.

Rita Ora pääsi Madonnan muotimalliston kasvoksi tämän Lourdes-tyttären ansiosta. Supertähden tytär esitteli Oran äidilleen MET-gaalassa jokin aika sitten. Aiemmin Material Girl -malliston malleina on nähty nuoret kaunottaret Kelly Osbourne, Georgia May Jagger ja Taylor Momsen. 1980-luvulta vaikutteita ottanutta vaatemerkkiä myydään Macy’s-kaupoissa Yhdysvalloissa.