Brad Pitt ja Angelina Jolie haluavat lisää lapsia – vielä kaksi?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie olivat äskettäin tiiviisti otsikoissa kaunottaren rintaleikkauksien takia. Näyttelijätär poistatti molemmat rintansa huomattavan syöpäriskin takia. Upea pariskunta aikoo mennä naimisiin vielä tämän kesän aikana talollaan Ranskassa.

Nyt The Sun -lehti kertoo, kuinka kuuden lapsen vanhemmat eivät vielä ole saaneet tarpeekseen lapsien kasvattamisesta. Lehden tietojen mukaan näyttelijät aikovatkin hankkia vielä ainakin kaksi lasta. Pittillä ja Joliella on tällä hetkellä kuusi lasta, joista kolme on adoptoituja.

Pariskunnan nuorimmat lapset ovat nelivuotiaat kaksoset Knox ja Vivienne. Nyt julkkispariskunta haluaisi adoptoida seitsemännen lapsensa Syyrian läheisyydestä maan hankalan tilanteen takia. Lähteen mukaan Angelina uskoo, että Jordaniasta adoptoitu lapsi lisäisi alueen tilanteeseen kiinnitettyä huomiota.

Angelina ja Brad eivät kuitenkaan aio lopettaa lapsikatraansa laajentamista seitsemänteen lapseen, vaan heidän kerrotaan suunnittelevan vielä yhden biologisen lapsen hankkimista. Pariskunta aikoo nyt panostaa perhe-elämäänsä enemmän kuin koskaan Angelinan taannoisen rintojen poistattamisen johdosa. Kaunottaren kerrotaan syövän paljon kaliumia raskaaksi tulemisen takaamiseksi.