Heidi säästää lastensa hiukset – paljasti erikoisen syyn

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Saksalainen huippumalli Heidi Klum erosi viime vuonna laulaja Sealista ja vaihtoi aviomiehen henkivartijaansa. Äskettäin supermalli paljasti henkivartijamiehen edustavan unelmiensa miestyyppiä. Nyt kaunotar on paljastanut erään erikoisen tapansa.

40-vuotias Klum on nimittäin kertonut, että hän säilyttää lastensa hiuksia niiden leikkaamisen jälkeen. Kaunotar on aiemmin tunnustanut olevansa todellinen hamstraaja, jolla on suuria vaikeuksia luopua asioista. Sama pätee mitä ilmeisimmin myös tähden poikalapsien hiuksiin, YourTango-sivusto uutisoi.

– Eli kahdella pojallani on isot afrot, ja kun ajelin ne pois, säilytin kaikki hiukset ja laitoin ne pussiin, Heidi Klum selittää sivustolle.

Aluksi huippumalli ei keksinyt, mitä tehdä kahdelle pussilliselle hiuksia. Sitten Heidi keksi käyttää hiuksia poikiensa taideprojektissa. Kaunotar liimasi poikien hiuksia näiden maalaamiin omakuviin, jotta niistä tulisi kolmiulotteisia.

Heidi Klum myönsi seurustelevansa henkivartijansa Martin Kristenin kanssa Sealista eroamisen jälkeen. Huippumallilla on Sealin kanssa kolme yhteistä lasta sekä laulaja-exän adoptoima 7-vuotias Leni-tytär supermallin aiemmasta liitosta.