Viimeinkin! Brad ja Angelina päättivät hääpäivän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahdeksan vuotta seurustelleet Angelina Jolie ja Brad Pitt paljastivat hiljattain suunnittelevansa vihdoinkin avioliittoa. Samalla kerrottiin, että eniten pariskuntaa patistavat vihille heidän kuusi lastaan. Superjulkkisparin häät lukeutuvat varmasti yhdeksi maailman seuratuimmaksi tapahtumaksi.

Nyt pariskunnan faneille on luvassa ilouutisia – päivämäärä on nimittäin päätetty. Angelinan ja Bradin kerrottiin valmistautuvan vihille. The Gossip Table -ohjelman kertoi, että Brangelina on varannut vihkipäivän kalenteriinsa. Häitä tanssitaan mahdollisesti jo tänä kesänä.

Perheen kuusi lasta ovat jo pitkään penänneet vanhemmiltaan vastausta ikuiseen naimakysymykseen. Pariskunnan vanhin lapsi on 11-vuotias Maddox ja hänen lisäkseen perheen jälkikasvua edustavat yhdeksänvuotias Pax, kahdeksanvuotias Zahara, kuusivuotias Shiloh sekä neljävuotiaat kaksoset Knox ja Vivienne.

Amerikkalainen näyttelijätär Angelina Jolie lukeutuu Hollywoodin tunnetuimpiin ja parhaiten palkattuihin naistähtiin. Pitkän uran tehnyt Jolie tunnetaan lumoavan kauneutensa ja muhkeiden huuliensa lisäksi useista menestyselokuvista, kuten Wanted, Salt ja Changeling – vaihdokas. Angelina Jolie oli aiemmin naimisissa Johnny Lee Millerin ja Billy Bob Thorntonin kanssa.