Pikkupojan valehtelu naurattaa verkossa – katso hellyttävä video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten tiedetään keksivät mitä kummallisempia tarinoita kiipeliin joutuessaan, jotta he välttäisivät heille mahdollisesti aiheutuvat rangaistustoimet. Vaikka valehteleminen on kiellettyä, ei erään pikkupojan huimalle tarinoinnille voi muuta kuin hymyillä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on persialainen veijari, jonka isä yllättää pojan aamuvarhaisella pakastinta penkomassa. Jälkikasvu tietää, että pakkasessa on jäätelöä, mutta kun isä kysyy miksi ipana seisoo pakastimen edessä, alkaa pojan pettämätön tarina.

Vekara selittää seikkaperäisen tarinan ulkona paistavasta auringosta ja siitä, että hän säikähti pakastimessa olleiden jäätelöiden sulaneen. Isä kehuu sarkastisesti lastaan hyväksi pojaksi ja sen jälkeen alkaa kekseliäs väittely, jossa sumplitaan saako pieni jäätelöiden pelastaja toiminnastaan palkintoa.