Sylvie van der Vaart kesäbikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollantilainen malli Sylvie van der Vaart esiintyi taannoin Hunkemöller-yhtiön alusvaatekuvissa. Nyt 35-vuotias julkkiskurvitar esittelee vaatemerkin kesäbikineitä.

Vaaleahiuksinen Sylvie on maansa kuuluisimpia mallikaunottaria, ja kokenut työssään, mikä näkyy uusissa otoksissa. Kultaisessa bikiniasussaan nainen on kuin rantojen jumalatar, ja hänen vartalonsa muodot tulevat imartelevasti esille myös muissa asukokonaisuuksissa.

Sylvie van der Vaart on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Rakastuttuaan jalkapalloilija Rafael van der Vaartiin silloisesta Sylvie Meissistä tuli uuden miehensä kanssa maansa kuuluisin futispariskunta. Pari kuitenkin erosi alkuvuodesta 2013.