Aikansa paras autoradio vuodelta 1988 – huippuominaisuudet!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

C-kasetit olivat suosittuja ennen digitaalisen musiikin aikakautta. Kompaktin kokoinen kasetti mahdollisti aikoinaan myös musiikin kuuntelemisen autoissa. Eräs autoradio oli kuitenkin ylitse muiden, ja nyt videolla esitellään tämä vuoden 1988 tekniikan ihmetys.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sathyan Thambirajah julkaisi YouTubessa taannoin videon, jossa hän esittelee BMW-autoonsa asennetun musiikkisoittimen. Kyseessä on Kenwoodin KRC-999 -kasettisoittimen kakkosmalli, josta löytyykin hurja määrä eri toimintoja.

Mies on ostanut soittimen vuonna 1992 Hong Kongista, mutta malli on valmistettu jo neljä vuotta aiemmin. Vaikka yleensä 80-luvun autojen kasettisoittimissa oli hyvin vähän digitaalista grafiikkaa, on tässä mallissa sitä yllin kyllin.